BPO Annual Pancake Breakfast Saturday 2/25 9am - 1pm. Tickets on Sale now.
Bell Schedules
Here are the LACES Bell Schedules.  Throughout the year there may be different schedules to accommodate special events, assemblies, testing or finals.  These schedules will be posted as they come up.


REGULAR SCHEDULE
Monday, Wednesday, Thursday, Friday
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 7:57 AM 8:23 AM 26 min
Passing 8:23 AM 8:30 AM 7 min
Period 1 or 2 8:30 AM 10:01 AM 91 min
Nutrition 10:01 AM 10:11 AM 10 min
Passing 10:01 AM 10:08 AM 7 min
Period 3 or 4 10:18 AM 11:49 AM 91 min
Lunch 11:49 AM 12:19 PM 30 min
Passing 12:19 PM 12:26 PM 7 min
Period 5 or 6 12:26 PM 1:57 PM 91 min
Passing 1:57 PM 2:04 PM 7 min
Period 7 2:04 PM 3:01 PM 57 min
TUESDAY SHORTENED DAY (PD) SCHEDULE
This schedule is used every Tuesday.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 7:57 AM 8:23 AM 26 min
Passing 8:23 AM 8:30 AM 7 min
Period 1 or 2 8:30 AM 10:01 AM 91 min
Nutrition 10:01 AM 10:11 AM 10 min
Passing 10:11 AM 10:18 AM 7 min
Period 3 or 4 10:18 AM 11:49 AM 91 min
Lunch 11:49 AM 12:19 PM 30 min
Period 5 or 6 12:26 PM 1:57 PM 91 min
© Los Angeles Center For Enriched Studies 5931 W. 18th St. Los Angeles, CA 90035, Phone: (323) 549-5900 - Fax: (323) 938-8737
Powered by Edlio